ENS TROBARÀS A

CGT – Entitats de l'Àrea Metropolitana de Barcelona –Planta 7 Edifici E, C/60 núm.19, Sector A Zona Franca, 08040 Barcelona Tel. 93 223 51 51 Ext. 2809 cgt@amb.cat

vale más una frase que mil palabras...

L'acceptació de l'opressió per part de l'oprimit acaba per ser complicitat (Víctor Hugo)

Només canviarà alguna cosa quan actuïn els mateixos oprimits (Ulrike Meinhoff)

dijous, 27 de març del 2014

DESOBEDIÈNCIA 2014: DAVANT LES [RE]TALLADES DE DRETS I LLIBERTATS, ENS PLANTEM!


En aquest país i a les nostres ciutats, el feixisme, el gran capital i les oligarquies de sempre van posant en pràctica, amb pas ferm i constant, les polítiques més reaccionàries d'Europa.

La llei de l'avortament d'un ministre castís, representant avantatjat del clericalisme més ranci i obscur, tira pels sòls els drets recuperats per les dones en els últims 50 anys. La llei Wert suposa una volta a l'educació dels temps del “florit pensil” i l'esperit nacional. La reforma laboral continua pas a pas el dictat del Fons Monetari Internacional i el Banc Central Europeu, aprofundint en la pèrdua de drets de les treballadores, aplicant un ERO i un altre, abocant a la joventut a la precarietat i a l'emigració i enfonsant en l'abisme de l'atur a sis milions de persones.

La banca espanyola somriu mentre veiem atònites com ara el que està de moda són els “bancs dolents”, expulsar als jutges que persegueixen els delictes fiscals i destinar fons públics per rescatar negocis privats. La destrucció dels serveis públics segueix sense parar mentre paguem busos, metros i trens a preu de limusines. La cadena de privatitzacions dels serveis bàsics com l’aigua, llum, gas, etc. no cessa; com tampoc es deté la destrucció de la sanitat pública, la retallada fins a la nàusea de les pensions de la nostra gent gran, les prestacions per dependència, les ajudes socials a les cada vegada més nombroses persones que aquest injust sistema deixa de banda i a les quals en molts casos se les roba, fins i tot, la dignitat de tenir un sostre.

Ens volen callades i submises. La llei mordassa i els judicis i condemnes a les qui no van fer sinó exercir el seu dret a la vaga (que aviat desapareixerà també) i protestar enfront de tanta injustícia, són un intent d’acovardir a la joventut, a la classe treballadora i a qualsevol ciutadana assenyada que no estigui disposada a que li col·loquin de nou un jou disfressat de democràcia.

Aquesta democràcia resideix en un parlament al qual no podem ni apropar-nos a risc de ser apallissades i mutilades, detingudes, empresonades, jutjades i condemnades com es pretén ara fer amb les qui fa un any es van manifestar davant el Parlament de Catalunya i amb les quals ens solidaritzem en aquesta manifestació.

Des de CGT, fartes de la inconsistència i la docilitat dels grans sindicats, de les falses promeses dels polítics, de la covardia de molts jutges, del terror de les forces policials, de l’embrutiment i manipulació de molts mitjans de comunicació, de les polítiques municipals que converteixen a les barcelonines en figurantes d’un parc temàtic per a turistes i congressistes de jaqué al que anomenen Barcelona, fem una crida conjuntament amb altres col·lectius i organitzacions a participar en aquesta manifestació i a continuar amb la mobilització i la desobediència, fins a aconseguir un canvi real.

El 29 de març, defensem tots els nostres drets, lluitem per una societat justa, que no ens llevin allò que més temen: la LLIBERTAT.

Resistència i lluita per tenir futur


Manifestació "Resistència i lluita per tenir futur"
DIA: 29 de Març
LLOC: Plaça Catalunya de Barcelona
HORA: 18’30 Hores
Convoquen diverses entitats i moviments socials, entre elles la Federació Local de CGT Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada