ENS TROBARÀS A

CGT – Entitats de l'Àrea Metropolitana de Barcelona –Planta 7 Edifici E, C/60 núm.19, Sector A Zona Franca, 08040 Barcelona Tel. 93 223 51 51 Ext. 2809 cgt@amb.cat

vale más una frase que mil palabras...

L'acceptació de l'opressió per part de l'oprimit acaba per ser complicitat (Víctor Hugo)

Només canviarà alguna cosa quan actuïn els mateixos oprimits (Ulrike Meinhoff)

dijous, 17 de novembre del 2011

EL PROPER DIA 20 ESCULL QUI T’ENTABANARÀ


Francesc Narváez Pazos va ser guàrdia urbà a l’Ajuntament de Barcelona durant uns quatre
anys abans que la seva vàlua (i la seva militància en el PSC des de 1976) li proporcionés la Direcció de Serveis del Districte de Sant Martí i una assessoria en l’àmbit de la via pública. Set anys més tard va ser escollit regidor del mateix districte. Votació rera votació, va sortir elegit i va continuar com a regidor durant 20 anys. La seva experiència, ignorant la veu dels veïns i prioritzant les directrius del partit (cas 22@), li va valdre convertir-se durant la passada legislatura en Regidor de Mobilitat, repetir per tercer cop com a President de l’Institut Metropolità del Taxi i assolir la presidència de l’Entitat del Medi Ambient, amb la presidència aparellada de les empreses públiques TERSA i EMSSA. També va ser durant molts anys Vicepresident de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat i darrerament Vicepresident de la Comissió Catalana de Trànsit i Seguretat Vial. Tots aquests càrrecs –i segurament altres que desconeixem- els va exercir simultàniament.

Quan dos mesos abans de les darreres eleccions municipals va anunciar la seva lloable intenció de no presentar-se per donar pas a la renovació, també va dir que tornaria a la Direcció de serveis de l’inici de la seva carrera política. Però el PSC va perdre les eleccions i CiU tenia al cap altre perfil per les direccions de servei. Així doncs, desprovist dels càrrecs, sous i indemnitzacions corresponents, es va reintegrar immediatament al seu antic lloc de treball i durant uns tres mesos l’Ajuntament de Barcelona li va pagar religiosament el seu sou com a grup C2. No sabem quin nivell tenia; el que sabem és que un guàrdia urbà sense cap càrrec té un nivell 16. Tampoc sabem si es va apropar gaire a alguna de les casernes poblades per excompanys que s’havien hagut de quadrar davant d’ell durant 27 anys.

Alguna cosa no devia rutllar a la seva feina originària a l’Ajuntament de Barcelona, a banda que els polítics de torn ja no són del PSC, perquè la flamant ÀMB el va reclamar en Comissió de Servei. L’expedient administratiu d’aquesta comissió de serveis (núm. 1043/11) és força surrealista pel que fa a la “justificació” i a les dates de la seva tramitació. Dit i fet: amb efectes 15 d’octubre, i de moment fins el 31 de desembre (haurà rebut la carta de finalització de contracte?) el Sr. Narváez es deixa veure una mica pel despatx de la 3a planta de l’edifici B que va exigir quan va entrar. Es veu que passa la major part del seu horari laboral a prop dels seus companys socialistes de la planta 6a de l’edifici A.

Més d’un, a aquestes alçades, ja deu haver malpensat que un personatge de la seva categoria política –membre del Consell Nacional del PSC- no pot ser que cobri un sou d’auxiliar (C2). L’ha encertat: l’ÀMB és hereva, també, de la memòria dels seus càrrecs polítics i l’ha acollit amb el despatx obert i un nivell C1 22 com a tècnic especialista; és a dir, 826 € mensuals més que un C2 16. No sabem què fa, ni com han estat les proves per passar del grup C2 al C1, però segurament té el rècord (a més de ser l’edil de Barcelona que ha oficiat més casaments civils) de ser l’únic subgrup C2 que l’ÀMB o les seves entitats antecessores reclamen en Comissió de Servei.

Deu ser difícil tornar a ser humà en tan poc temps. Aquests “baratos”, com diu el Cristiano Ronaldo del “Crakòvia”, cobren massa poc. Sort que als companys del partit els costa poc recompensar amb un sou que no paguen ells i aquí, a l’ÀMB, remenen les cireres. I el President Trias a callar, que prou favor li fem treient-li de la nòmina de l’Ajuntament.
Ah! I no us oblideu d’anar a votar el proper dia 20, perquè ja veieu que canvia molt la cosa depenent qui trieu...

2 comentaris:

  1. mucho hablar y poco denunciar a ver si teneis COJONES DE DENUNCIARLO,que son unos pelotas,queremos ver la denuncia en magistratura,asi se hacen las cosas y que se vaya de guardia urbano,y mandarlo por el Facebook,que se entere toda barcelona el vividor del Narvaez.

    ResponElimina
  2. compañeros a ver si podeis difundir el personal que hay en el CONSORCIO DEL BESOS, esta hubicado en Sant Adria de Besos,en esta administracion hay sueldos escandalosos y ademas el SR Narvaez era presidente,meter la oreja a ver que encontrais? o para que vale este consorcio,vosotros teneis mas difusion,gracias de antemano.

    ResponElimina