ENS TROBARÀS A

CGT – Entitats de l'Àrea Metropolitana de Barcelona –Planta 7 Edifici E, C/60 núm.19, Sector A Zona Franca, 08040 Barcelona Tel. 93 223 51 51 Ext. 2809 cgt@amb.cat

vale más una frase que mil palabras...

L'acceptació de l'opressió per part de l'oprimit acaba per ser complicitat (Víctor Hugo)

Només canviarà alguna cosa quan actuïn els mateixos oprimits (Ulrike Meinhoff)

dimecres, 7 de febrer del 2024

7 de febrer – Jornada de lluita per Palestina

Aquest dimecres 7 de febrer farà quatre mesos de l'escalada bèl·lica a Palestina amb unes conseqüències de patiments i morts de la població civil. Com sempre, la classe obrera posem els morts a les guerres, mentrestant el capital s'aprofita per generar guanys amb la venda d'armament i la posterior reconstrucció dels territoris arrasats.

CGT de Barcelona rebutgem totes les matances, violacions de drets humans i reclamem un treball per trobar solucions que posin fi al conflicte. Solucions que han de partir per un alto el foc permanent i la participació de tots els àmbits de la societat palestina i israeliana dins el respecte mutu i el reconeixement dels drets humans dels dos pobles.

En coincidir diferents convocatòries legals de vaga que poden abastar diferents franges horàries, les treballadores que vulguin secundar la vaga poden adherir-se a un preavís (fent vaga de 12.00h a 14.00h, segons el preavís de la IAC), o a l’altre (fent vaga les dues darreres hores de la seva jornada laboral, segons el preavís de CGT) o, fins i tot, poden eventualment adherir-se a tots dos, si ho desitgen. De fet, en funció del tipus de jornada que es tingui, les franges horàries d'un i altre preavís es poden sol·lapar. 

Animem a participar en les concentracions convocades al llarg del dia i de la manifestació unitària de la tarda a les 18h al Parc del Clot.


Per la vida i contra totes les guerres!

 

Us adjuntem el manifest per poder llegir a les concentracions:  

https://framaforms.org/sites/default/files/forms/files/7f_manifest_dina-4.pdf

Al matí s'estan organitzant mobilitzacions per tot Catalunya. Les podeu consultar a:

https://defensempalestina.org/convocatories/

Concentracions convocades a la ciutat de Barcelona:

Gràcia-Vallcarca: 12.30h, Plaça de la Vila.

Zona Nord: 12.30h, Plaça Maragall.

Poble Sec-Sants: 12.30h, Plaça dels Països Catalans.

Ciutat Vella: 12.00h, MACBA.

Manifestació unitària:

18.00h, amb inici al Parc del Clot (C. Escultors Claperós, 55-63, Sant Martí: https://bit.ly/3uiI8Zx)

També podeu consultar a les xarxes socials el HT #7fPalestina per estar al cas de totes les novetats. 

També comentar-vos que per a aquell dia CGT comptarà amb un dispositiu legal antirrepresiu a través del telèfon d'Acció Social (634692297).

Hem creat un grup de Telegram únicament per a compartir informació sobre les mobilitzacions, i per resoldre dubtes i qüestions sobre la vaga. Si us hi voleu subscriure, el link és:

https://t.me/+4cP5GniDeqMyYmE8

Salut!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada