ENS TROBARÀS A

CGT – Entitats de l'Àrea Metropolitana de Barcelona –Planta 7 Edifici E, C/60 núm.19, Sector A Zona Franca, 08040 Barcelona Tel. 93 223 51 51 Ext. 2809 cgt@amb.cat

vale más una frase que mil palabras...

L'acceptació de l'opressió per part de l'oprimit acaba per ser complicitat (Víctor Hugo)

Només canviarà alguna cosa quan actuïn els mateixos oprimits (Ulrike Meinhoff)

dilluns, 20 de febrer del 2012

RESULTAT DE LES ELECCIONS SINDICALS 2012

“El día después”
Tots hem guanyat! ( com sempre...)

Un cop finalitzats tots els processos d’Eleccions Sindicals de les Entitats Metropolitanes a Zona Franca, des de la nostra Secció Sindical, us fem una primera valoració i us oferim els resultats.

1. Hem guanyat tots els treballadors/es metropolitans pel fet mateix de la celebració de les Eleccions pel que suposa d’exercici d’un dels drets fonamentals i per l’ús de la llibertat sindical que la llei ens reconeix a tots. Valorem com a molt positiu l’índex mig de participació del 68% i esperem que aquesta alta participació no sigui només electoral i que suposi una major implicació col•lectiva en tot allò que ens afecta laboralment.

2. Ha guanyat la Direcció Institucional perquè ara té de nou uns interlocutors de diferents opcions sindicals ben recolzats pel personal.

3. Han guanyat UGT i CCOO, doncs han tret tots dos representació i és per això que els felicitem públicament.

4. Nosaltres també hem guanyat, clar: tenim una digna representació del 31,25% del total i hem augmentat significativament el nombre total de vots. La il•lusió i l’experiència d’aquests anys ens consolida com a força sindical a la casa: Ja no som nouvinguts i continuarem fent un sindicalisme basat en la informació, l’aportació de propostes, la denúncia de les injustícies, la solidaritat i la mobilització. I ho farem a les taules de negociació, en els òrgans de representació que s’estableixin o allà on calgui, sempre defensant responsablement els drets de tots el personal.

Agraïm el suport rebut per la gent que ha confiat en nosaltres i us convidem a participar aportant des d’ara propostes i idees, continuant sent una opció oberta i participativa.

Salut!

ELECCIONS SINDICALS 2012

Els vostres Delegats /des:

Salva Clarasó ext. 2307
J. Miquel Espinosa ext. 2238
Margarita Royo ext. 2024
Jordi Pérez ext. 2476
Carme Bonet ext. 2520Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada