ENS TROBARÀS A

CGT – Entitats de l'Àrea Metropolitana de Barcelona –Planta 7 Edifici E, C/60 núm.19, Sector A Zona Franca, 08040 Barcelona Tel. 93 223 51 51 Ext. 2809 cgt@amb.cat

vale más una frase que mil palabras...

L'acceptació de l'opressió per part de l'oprimit acaba per ser complicitat (Víctor Hugo)

Només canviarà alguna cosa quan actuïn els mateixos oprimits (Ulrike Meinhoff)

divendres, 1 d’abril del 2016

Després de les eleccions sindicals


Després del processos electorals per escollir la representació social a l’ÀMB, la nostra Secció sindical es va reunir per tal de reorganitzar-se, fixar objectius i compartir la il·lusió per uns resultats que ens consoliden i ens ofereixen bones perspectives de futur. Ja us vam donar la nostra valoració per correu: igualtat de forces sindicals, demanda d'unitat i necessitat de compartir lluites.

Ens van refermar en el compromís de dur a terme una acció sindical oberta, continuant oferint a tot el personal que simpatitzi amb la nostra activitat la possibilitat de gaudir del dret a la participació, ni que sigui puntualment. Quantes més persones siguem coneixent la labor sindical, més seran les possibilitats d'assolir les nostres metes, que en definitiva són les de tot polític i directiu que conegui les seves funcions: que els treballadors públics hi siguin satisfets amb les seves condicions de treball i serveixin de bon grat (i per tant més i millor) a la ciutadania. Esperem que els propers anys ens costi menys fer veure a la direcció que els nostres objectius haurien de ser comuns.

Salut!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada