ENS TROBARÀS A

CGT – Entitats de l'Àrea Metropolitana de Barcelona –Planta 7 Edifici E, C/60 núm.19, Sector A Zona Franca, 08040 Barcelona Tel. 93 223 51 51 Ext. 2809 cgt@amb.cat

vale más una frase que mil palabras...

L'acceptació de l'opressió per part de l'oprimit acaba per ser complicitat (Víctor Hugo)

Només canviarà alguna cosa quan actuïn els mateixos oprimits (Ulrike Meinhoff)

dijous, 15 de setembre del 2011

Manifestació contra les retallades 18-S

El proper 18 de setembre, "Defiende lo Público".

L'objectiu és protestar en contra de tots les retallades, les privatitzacions, els concerts econòmics i l'externalització amb fins lucratius dels serveis socials, sanitat, educació i cultura, medi ambient, justícia, etc...que ja estan afectant a la ciutadania en general. Aquest procés de retallades i privatització, que patim a diari, és molt possible que segueixi el seu curs, i en els propers mesos es faci més evident, hem de fer sentir les nostres veus. 
Per tot això animem a tota la ciutadania a sortir al carrer a protestar contra aquestes accions que, de forma progressiva, estan destruint les bases del nostre, ja malmès, estat del benestar. La ciutadania demostrarem als poders polítics i econòmics que segueix activa i indignada. A Barcelona es convoca la manifestació el 18 de Setembre a les 19h a Plaça Catalunya. La proposta és concentrar-se en diferents punts de la ciutat, representant de forma simbòlica cada un d'ells un sector dels que està patint retallades i marxar en columna cap a plaça Catalunya , per des d'allà, a les 19h totes les columnes unides, marxaran en manifestació fins a Arc de Triomf.
Els punts de concentració i sortida són els següents:
- Consorci d'Educació de Barcelona, ​​com a símbol de les retallades en Educació i Cultura. Sortida a les 18h30 des de Pl Urquinaona.  Urquinaona.
- CAP Drassanes, com a símbol de les retallades en Sanitat. Sortida a les 18h des de la porta del CAP Drassanes. ( Drassanes / Paral · lel).
- Institut de Ciències del Mar (CMIMA), com a símbol de les retallades en Medi Ambient. Sortida a les 18h des de la porta de l'Institut a Passeig Marítim de la Barceloneta, 37-49. ( Ciutadella).
- Seu del Departament de Justícia, com a símbol de les retallades a Justícia. Sortida a les 18h des de la porta del Departament de Justícia, c. d'Aragó, 332.
- Seu del Departament de Benestar Social i Família, com a símbol de les retallades en Serveis Socials. Sortida a les 18h des de la porta de la seu Departament Benestar Social i Família, Pl Pau Vila.
Des de Plaça Catalunya, el recorregut proposat és des de Plaça Catalunya, baixar per Via Laietana fins Pla de Palau, seguir fins a Ciutadella, pujant per Pg.Sant Joan, per acabar a Arc de Triomf.
L'email de contacte del Grup de Treball "Barcelona 18S" és 
comisionbcn.18s@gmail.com.
Per més informació us podeu adreçar al blog "Defiende lo Público", CLICANT AQUÍ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada