ENS TROBARÀS A

CGT – Entitats de l'Àrea Metropolitana de Barcelona –Planta 7 Edifici E, C/60 núm.19, Sector A Zona Franca, 08040 Barcelona Tel. 93 223 51 51 Ext. 2809 cgt@amb.cat

vale más una frase que mil palabras...

L'acceptació de l'opressió per part de l'oprimit acaba per ser complicitat (Víctor Hugo)

Només canviarà alguna cosa quan actuïn els mateixos oprimits (Ulrike Meinhoff)

dimarts, 28 de juny del 2011

ACTA COMITÈ SALUT LABORAL

El Comitè de Seguretat i Salut de les Entitats i organismes autònoms que componen l'Àrea Metropolitana de Barcelona es va reunir el passat 13 de maig acordant una sèrie de temes que són d'interès de tot el personal metropolità com ara el protocol per la Coordinació d'Activitats Empresarials, les noves senyalitzacions d'emergència, informació sobre salut laboral de llocs de treball dels soterranis, noves vies d'evacuació d'emergència a l'edifici B i diverses actuacions puntuals dutes a terme.
Destaquem que després de molt de temps de demanar-ho, per fi la Direcció Institucional, d'acord amb el Decret 82/2010 que obliga a adoptar mesures d'autoprotecció en salut laboral, reconeix l'afectació de la norma i la importància de disposar d'un equip desfibrilador. Aquest aparell podria ajudar molt en una situació d'aturada cardíaca a la casa i potser salvar alguna vida. Es una vella reivindicació que arrosseguem des de la mort per un atac de cor a la casa del company Pedro Banderas, fundador de la nostra Secció Sindical.
N'estem segurs que el Servei de Prevenció de Riscos Laborals treballarà amb la rapidesa habitual i, si es troba obligat pel decret esmentat, procedirà a la seva implementació amb la diligència que el caracteritza.
Podeu consultar l'acta punxant aquí    (ACTA COMITÈ SALUT LABORAL).
Salut

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada