ENS TROBARÀS A

CGT – Entitats de l'Àrea Metropolitana de Barcelona –Planta 7 Edifici E, C/60 núm.19, Sector A Zona Franca, 08040 Barcelona Tel. 93 223 51 51 Ext. 2809 cgt@amb.cat

vale más una frase que mil palabras...

L'acceptació de l'opressió per part de l'oprimit acaba per ser complicitat (Víctor Hugo)

Només canviarà alguna cosa quan actuïn els mateixos oprimits (Ulrike Meinhoff)

dimarts, 20 de març del 2012

COMUNICAT DE VAGA GENERAL DE LA CGT

CGT convoca Vaga General el 29M contra la Reforma Laboral i el Pacte Social
L’objectiu de CGT no és negociar la reforma laboral sinó derogar-la juntament amb la resta de mesures econòmiques i antisocials que agredeixen directament a la classe treballadora

La Confederació General del Treball (CGT), reunida en el V Congrés Confederal Extraordinari celebrat a la ciutat de Toledo els dies 9 i 10 març 2012 ha acordat:

1r - Convocar Vaga General a l’estat espanyol el proper dia 29 de març contra la Reforma Laboral i el Pacte Social.

2n - La CGT presentarà (la va presentar el dia 16 de març) la seva pròpia convocatòria de Vaga, absolutament diferenciada, i amb actes, mítings i manifestacions pròpies (a Barcelona, 16h.30' als Jardinets de Gràcia).

3r - L’objectiu de CGT no és negociar la reforma laboral sinó derogar-la juntament amb la resta de mesures econòmiques i antisocials que agredeixen directament a la classe treballadora. Per això, l a CGT continuarà treballant per la convocatòria d’una altra Vaga General fins a aconseguir aquest objectiu.

4t - Per a això, la CGT buscarà el màxim d’unitat i confluència amb aquelles altres organitzacions sindicals i moviments socials que no hagin optat pel pacte social.

5è - Així mateix, la CGT seguirà treballant per la convocatòria d’una Vaga General Europea , coordinant-se amb tot el sindicalisme de classe i alternatiu a nivell europeu.

Secretariat Permanent del Comitè Confederal de la CGT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada