ENS TROBARÀS A

CGT – Entitats de l'Àrea Metropolitana de Barcelona –Planta 7 Edifici E, C/60 núm.19, Sector A Zona Franca, 08040 Barcelona Tel. 93 223 51 51 Ext. 2809 cgt@amb.cat

vale más una frase que mil palabras...

L'acceptació de l'opressió per part de l'oprimit acaba per ser complicitat (Víctor Hugo)

Només canviarà alguna cosa quan actuïn els mateixos oprimits (Ulrike Meinhoff)

dimarts, 24 de març del 2015

Reunió no-negociadora de l’11 de març de 2015

Tal com us vam dir a la darrera entrada al bloc, a la reunió de no-negociació de 27 de novembre de 2014 es va arribar a l’acord de 13 PA’s per al 2015 i acte seguit el coordinador de RRHH es va desdir per correu electrònic afirmant que eren només 12.

A finals de febrer va sortir una resolució de la Secretaría de Estado de Administraciones Públicas en què s’atorgava 1 PA més als treballadors de l’Estat perquè un festiu (15 d’agost) queia en dissabte.

L’11 de març va tenir lloc una altra reunió de no-negociació on havíem aconseguit que s’introduís el punt del calendari laboral, tenint en compte l’esmentada resolució.

A la reunió vam constatar que a Catalunya aquest 2015 hi ha dos festius que cauen en dissabte i, a més, segons les raons donades a l’anterior reunió (veure anterior entrada en aquest mateix bloc) ens pertocarien 2 PA’s més dels que deia la casa.

La casa va considerar que la majoria estem de vacances el 15 d’agost i no cal donar-lo. L’únic que ens va oferir –lo tomas o lo dejas- és 1 dia a compte de l’altre festiu (26 de desembre) i sense que serveixi de precedent. UGT i CCOO ho van acceptar sense rèplica i CGT vam dir que ho havíem de consultar en la nostra assemblea.

Hem decidit acceptar aquest dia que “ens donen” sense renunciar a continuar reclamant l’altre dia que ens pertoca.

Si voleu conèixer més detalls sobre aquests fets cliqueu aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada