ENS TROBARÀS A

CGT – Entitats de l'Àrea Metropolitana de Barcelona –Planta 7 Edifici E, C/60 núm.19, Sector A Zona Franca, 08040 Barcelona Tel. 93 223 51 51 Ext. 2809 cgt@amb.cat

vale más una frase que mil palabras...

L'acceptació de l'opressió per part de l'oprimit acaba per ser complicitat (Víctor Hugo)

Només canviarà alguna cosa quan actuïn els mateixos oprimits (Ulrike Meinhoff)

divendres, 22 de setembre del 2017

LA CGT DAVANT LA REPRESSIÓ DESFERMADA PER L'ESTAT A CATALUNYA



Davant els últims esdeveniments repressius que s’han produït a Catalunya tals com les detencions a representants polítics, registres a mitjans de comunicació i seus d’organitzacions, assalts a domicilis, anul·lació de les garanties constitucionals i de llibertats públiques com la llibertat d’expressió, de reunió… des de la CGT volem manifestar que:

- Considerem absolutament intolerable la resposta autoritària que des del govern i les administracions de l’Estat s’està donant al que no és més que una manifestació ciutadana de l’exercici a la lliure expressió.

- És molt alarmant l’escalada repressiva que estem vivint aquests dies a Catalunya doncs suposa un greu i injustificada retallada dels espais de participació col·lectiva però, al marge del referèndum de l’1-O, ens preocupa molt que aquesta repressió s’estengui a altres espais com el món sindical i l’activisme social o ciutadà. Històricament, quan les actituds feixistes entren per la porta, mai surten si no se les expulsa. L’estat d’excepció implantat a Catalunya ens recorda a èpoques passades que crèiem definitivament superades.

- Des de la CGT manifestem el nostre compromís amb la defensa de les llibertats i en contra de la repressió que ha engegat l’estat contra el poble català. Fem una crida a tota la nostra afiliació i als seus sindicats perquè acudeixin a defensar en la pràctica aquests principis, al carrer i on sigui necessari. No anem a deixar que ens robin per la força més drets i llibertats. Combatrem aquestes formes de terrorisme d’estat amb tots els nostres mitjans i amb totes les seves conseqüències.

Secretariat Permanent del Comitè Confederal de la CGT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada