ENS TROBARÀS A

CGT – Entitats de l'Àrea Metropolitana de Barcelona –Planta 7 Edifici E, C/60 núm.19, Sector A Zona Franca, 08040 Barcelona Tel. 93 223 51 51 Ext. 2809 cgt@amb.cat

vale más una frase que mil palabras...

L'acceptació de l'opressió per part de l'oprimit acaba per ser complicitat (Víctor Hugo)

Només canviarà alguna cosa quan actuïn els mateixos oprimits (Ulrike Meinhoff)

divendres, 8 de juny del 2012

16J CONTRA LA REPRESSIÓ

MANIFESTACIÓ - BARCELONA


Dissabte 16 de juny
A les 11.30h

Diputació 355 / P. Sant Joan


Contra la repressió, la reforma laboral i les retallades socials
 
Els treballadors hem deixat de sofrir resignats els atacs de la patronal neoliberal i dels polítics corruptes. Hem ocupat el carrer, hem paralitzat la producció, hem començat a autoorganitzar-nos en barris i ciutats. Amb la nostra mobilització, hem posat de manifest la falta de legitimitat del poder polític que ens imposa una reforma laboral que anul·la els nostres drets com a treballadors i una estafa disfressada de crisi que ens endeuta per a tota la vida individualment i col·lectivament com a ciutadans.

Els polítics i els capitalistes, incapaços de contenir la protesta, han donat una resposta covarda a la nostra mobilització: l'absurd atestat policial, la desbordant petició fiscal, i l'entrada a la presó de la Laura. La independència dels tres poders està avui pel terra, com reconeixen acreditats periodistes, multitud d'advocats i un sector important de la pròpia judicatura. Els 24 dies que ha passat Laura empresonada i el procediment judicial obert a la companya Eva són la resposta bàrbara del poder polític a l'anarcosindicalisme combatiu. En Rubén i l’ Andreu passen en aquests moments per la mateixa situació que abans en Xavi, en Dani i l’Isma, i moltes altres persones detingudes, arrestades i finalment empresonades o encausades.

La reforma laboral i les retallades socials continuen causant estralls. Milions de persones veiem la pobresa i la misèria aguaitant les nostres vides, se'ns roben les nostres cases, se'ns deixa sense lloc de treball, se'ns expulsa als països d'on vam venir buscant una vida nova i digna, veiem a la nostra gent gran desatesa i agonitzant en hospitals i als nostres fills atapeïts en aules com un ramat d’ovelles. La repressió compleix la funció de fer callar als qui ens rebel·lem contra tota aquesta injustícia social. Amb la seva violència institucionalitzada pretenen atemorir-nos, pretenen desorganitzar-nos, pretenen desmobilitzar-nos. Però no ho aconseguiran.

El 16 de juny la CGT sortirem al carrer per exigir el cessament de la violència policial, per exigir l'anul·lació dels processos contra la Laura i l’Eva, per exigir l'absolució d’en Xavi, en Dani i l’Isma, per exigir la posada en llibertat d’en Rubén i l’Andreu, així com la retirada de totes les denúncies penals i administratives pendents.

El 16 de juny CGT sortirem al carrer perquè no acceptem que aquest règim de democràcia fictícia ens reservi el paper de resignats súbdits. Som homes i dones lliures i, en nom de la llibertat, anem a ocupar el carrer, per cridar-los ben alt, que estem contra la repressió, contra la reforma laboral i contra les retallades socials.

El 16 de juny surt amb nosaltres al carrer per un futur de llibertat, solidaritat i suport mutu.



PROU REPRESSIÓ

PUIG DIMISSIÓ













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada