ENS TROBARÀS A

CGT – Entitats de l'Àrea Metropolitana de Barcelona –Planta 7 Edifici E, C/60 núm.19, Sector A Zona Franca, 08040 Barcelona Tel. 93 223 51 51 Ext. 2809 cgt@amb.cat

vale más una frase que mil palabras...

L'acceptació de l'opressió per part de l'oprimit acaba per ser complicitat (Víctor Hugo)

Només canviarà alguna cosa quan actuïn els mateixos oprimits (Ulrike Meinhoff)

divendres, 10 de juny del 2011

INFORMACIÓ SOBRE LA REUNIÓ DE VALORACIÓ DE LLOCS DE TREBALL

Ahir, 9 de juny, es va reunir la Comissió de Seguiment de la Valoració de Llocs de Treball (VLLT). Aquesta comissió es reuneix periòdicament per tal que la Direcció assabenti a la part social dels canvis que la Comissió Tècnica de VLLT (integrada únicament per la Direcció) prèviament ha decidit fer. També queda constància dels canvis en la Relació de Llocs de Treball que s’han esdevingut com a conseqüència de jubilacions o moviments de personal en el darrer període entre reunions de la comissió.
La d’ahir va ser una reunió “poc sucosa”: moviments per jubilació (les anticipades amb amortització de plaça), trasllats diversos sense cap canvi en el nivell dels nous ocupants (o sigui que si el lloc era de superior nivell, l’han reqüalificat a la baixa o simplement diuen que no ocupen el mateix lloc) i només un moviment de nivell cap a baix : de A1 28 a A1 27.
La veritat és que ens ha sorprès, però no prou per oblidar la reunió de quinze mesos enrere, on uns pocs privilegiats es van repartir substancioses pujades de més de 10.000 euros cadascú. En qualsevol cas, ens congratulem de confirmar la no veracitat de rumors que corrien per la casa de pujades al carro de l’A1 30 a última hora.
La Direcció va explicar el criteri general amb els temporals: els que tenen una data de caducitat concreta diuen que la compliran, els que estan lligats amb el mandat diuen que es prorrogaran fins el 31/12 perquè entenen que aquest és el mandat efectiu. Literalment van afirmar que "No hi ha incertesa addicional respecte a qualsevol canvi de mandat pel fet del canvi institucional".
CGT una vegada més va tornar a sol·licitar que els C1-12 (administratius o tècnics) que porten temps en aquest nivell es reqüalifiquin en C1-13 sense que la Direcció mostrés cap interès. També vam sol·licitar que cada vegada que es fes una nova descripció de llocs de treball s'informés per escrit als afectats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada