dimecres, 7 de febrer del 2024

7 de febrer – Jornada de lluita per Palestina

Aquest dimecres 7 de febrer farà quatre mesos de l'escalada bèl·lica a Palestina amb unes conseqüències de patiments i morts de la població civil. Com sempre, la classe obrera posem els morts a les guerres, mentrestant el capital s'aprofita per generar guanys amb la venda d'armament i la posterior reconstrucció dels territoris arrasats.

CGT de Barcelona rebutgem totes les matances, violacions de drets humans i reclamem un treball per trobar solucions que posin fi al conflicte. Solucions que han de partir per un alto el foc permanent i la participació de tots els àmbits de la societat palestina i israeliana dins el respecte mutu i el reconeixement dels drets humans dels dos pobles.

En coincidir diferents convocatòries legals de vaga que poden abastar diferents franges horàries, les treballadores que vulguin secundar la vaga poden adherir-se a un preavís (fent vaga de 12.00h a 14.00h, segons el preavís de la IAC), o a l’altre (fent vaga les dues darreres hores de la seva jornada laboral, segons el preavís de CGT) o, fins i tot, poden eventualment adherir-se a tots dos, si ho desitgen. De fet, en funció del tipus de jornada que es tingui, les franges horàries d'un i altre preavís es poden sol·lapar. 

Animem a participar en les concentracions convocades al llarg del dia i de la manifestació unitària de la tarda a les 18h al Parc del Clot.


Per la vida i contra totes les guerres!

 

Us adjuntem el manifest per poder llegir a les concentracions:  

https://framaforms.org/sites/default/files/forms/files/7f_manifest_dina-4.pdf

Al matí s'estan organitzant mobilitzacions per tot Catalunya. Les podeu consultar a:

https://defensempalestina.org/convocatories/

Concentracions convocades a la ciutat de Barcelona:

Gràcia-Vallcarca: 12.30h, Plaça de la Vila.

Zona Nord: 12.30h, Plaça Maragall.

Poble Sec-Sants: 12.30h, Plaça dels Països Catalans.

Ciutat Vella: 12.00h, MACBA.

Manifestació unitària:

18.00h, amb inici al Parc del Clot (C. Escultors Claperós, 55-63, Sant Martí: https://bit.ly/3uiI8Zx)

També podeu consultar a les xarxes socials el HT #7fPalestina per estar al cas de totes les novetats. 

També comentar-vos que per a aquell dia CGT comptarà amb un dispositiu legal antirrepresiu a través del telèfon d'Acció Social (634692297).

Hem creat un grup de Telegram únicament per a compartir informació sobre les mobilitzacions, i per resoldre dubtes i qüestions sobre la vaga. Si us hi voleu subscriure, el link és:

https://t.me/+4cP5GniDeqMyYmE8

Salut!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada