dimarts, 24 de març del 2015

Reunió no-negociadora de l’11 de març de 2015

Tal com us vam dir a la darrera entrada al bloc, a la reunió de no-negociació de 27 de novembre de 2014 es va arribar a l’acord de 13 PA’s per al 2015 i acte seguit el coordinador de RRHH es va desdir per correu electrònic afirmant que eren només 12.

A finals de febrer va sortir una resolució de la Secretaría de Estado de Administraciones Públicas en què s’atorgava 1 PA més als treballadors de l’Estat perquè un festiu (15 d’agost) queia en dissabte.

L’11 de març va tenir lloc una altra reunió de no-negociació on havíem aconseguit que s’introduís el punt del calendari laboral, tenint en compte l’esmentada resolució.

A la reunió vam constatar que a Catalunya aquest 2015 hi ha dos festius que cauen en dissabte i, a més, segons les raons donades a l’anterior reunió (veure anterior entrada en aquest mateix bloc) ens pertocarien 2 PA’s més dels que deia la casa.

La casa va considerar que la majoria estem de vacances el 15 d’agost i no cal donar-lo. L’únic que ens va oferir –lo tomas o lo dejas- és 1 dia a compte de l’altre festiu (26 de desembre) i sense que serveixi de precedent. UGT i CCOO ho van acceptar sense rèplica i CGT vam dir que ho havíem de consultar en la nostra assemblea.

Hem decidit acceptar aquest dia que “ens donen” sense renunciar a continuar reclamant l’altre dia que ens pertoca.

Si voleu conèixer més detalls sobre aquests fets cliqueu aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada